Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Blogoscars 2013 - Β' Ανδρικό

10. Andy Serkis (The Hobbit: An Unexpected Journey)


9. Leonardo DiCaprio (Django Unchained)


8. Jake Johnson (Safety Not Guaranteed)


7. Matthew McConaughey (Magic Mike)


6. Tommy Lee Jones (Lincoln)


5. James Gandolfini (Killing Them Softly)


4. Tom Hardy (The Dark Knight Rises)


3. Fran Kranz (The Cabin in the Woods)



2. Michael Fassbender (Prometheus)


 1. Tom Hardy (Lawless)


3 σχόλια:

  1. Ρε Ναυπηγέ έχω τρομάξει!!! Την χθεσινή σου παρουσίαση ήθελα να την κάνω στο Α' αντρικό και με πρόλαβες και χθες έφαγα τη ζωή μου να ψάχνω μουστάκια για να κάνω το ίδιο στο Β' αντρικό(αλλά δεν βρήκα για όλους). Και καλά η πρώτη παρουσίαση την έχουν κάνει κι άλλοι αλλά με τα μουστάκια τρόμαξα πραγματικά!

    Tom Hardy αρρώστια... Εγώ ακόμη δεν ξέρω γιατί δεν τον έβαλα και για τον Bane. Που είναι ο Samuel οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχα δεν υπάρχουμε ρε!! Τόσα χρόνια συνομιλιών (και αναγνώσεων) σε τόσα μπλογκ μας έκαναν να σκεφτόμαστε πανομοιότυπα.... Πάντως εγώ δεν προγραμματίζω τίποτα, εκεί που καθόμουν χτες το βράδυ στις 4 το πρωί μου ήρθε η ιδέα και για το σενάριο και για το β' ανδρικό... Συγγνώμη αν στο χάλασα!

    Τον Hardy τον έχω δει σε 4 ταινίες όλες και όλες και έπαιζε με 4 διαφορετικούς τρόπους... Ο πιο ενδιαφέρων ηθοποιός της γενιάς του, μακράν του δεύτερου.

    Που να χωρέσει και ο Samuel; Τρελό συναγωνισμό αυτή η κατηγορία φέτος, σε 15 κατέληξα και έκοψα αναγκαστικά τους 5. Και δεν πρόλαβα να δω το Seven Psychopaths!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά που δεν το είδες μπορεί να έχανε κι ο Leo τη θέση του :Ρ Ωστόσο να το κάνεις είναι γαμάτη ταινιούλα. Ο McDonagh είναι αυτό που νομίζει πως είναι ο Guy Ritchie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή